over ons

Tussen de auto-onderdelen, smeerolie en gereedschappen vind je bij Autoservice Coen Jansen:

coen jansen

coen

Eerste monteur en APK-keurmeester

De eigenaar

De carrière van Coen Jansen start in 1986, wanneer hij als 16-jarige leerling-automonteur start bij een autobedrijf in Tilburg.
In 2015 wordt Coen eigenaar van Autoservice Coen Jansen. Met 35 sleuteljaren op de teller heeft Coen een flinke kofferbak aan ervaring in de autobranche.
Voeg daar de vakkundigheid en de jaren ervaring van monteurs Hein en Joost aan toe en een betrouwbare autogarage met kennis van zaken is een feit.

Hein

Eerste monteur en APK-keurmeester

De ouwe rot in het vak

Al sinds 1980 is Hein werkzaam in de autobranche. Vanaf februari 2016 werkt Hein bij Autoservice Coen Jansen. Zelden zien we Hein zonder een mooie glimlach op zijn gezicht. Zijn rustige, maar vrolijke en klantvriendelijke persoonlijkheid maakt hem geliefd bij al onze klanten.

Joost

Technisch specialist en APK-keurmeester

De junior met een frisse kijk

In de werkplaats voelt Joost zich als een vis in het water, sleutelen aan auto’s is zijn passie. Sinds augustus 2020 maakt hij deel uit van het team. Met zijn jonge, moderne kijk op de autobranche houdt hij de oudere garde scherp.

Yolanda

Administratie en personeelszaken

Administratieve duizendpoot

Yolanda kun je aantreffen in ons kantoor.
Zij zorgt voor de verwerking van onze boekhouding en regelt de personeelszaken.

Onze klanten

Onder het genot van een kopje koffie, leest onze klant op zijn gemak de krant en wacht tot zijn of haar auto weer gerepareerd is.

Als klant sta jij centraal bij Autoservice Coen Jansen, waarbij persoonlijke benadering en service onze sleutelwoorden zijn!

Kom gerust langs voor een kennismaking en vind bij Autoservice Coen Jansen wat je bij een andere garage mist!